GeoCenter ondersteunt uw civiele ontwerpprocessen en uw verwerking van landmeetkundige data. U kunt onze zeer ervaren consultants benaderen voor alle onderwerpen in relatie tot kernwoorden als Civiel, Water, Geo, Software en vooral KENNIS.


Opleiding

AutoCAD/Civil3D/BricsCAD

> Datums en prijzen op aanvraag via info@geocenter.nl
> Op uw of onze locatie mogelijk.

AutoCAD

AutoCAD is de basisopleiding voor zowel generieke, zelfstandige software oplossing als speciale software zoals Civil3D en Map3D.

Civil3D

Civil3D is gericht op het snel en dynamisch inrichten van civiele infrastructuur. Daartoe leert u het maken van terreinmodellen, ontwerpen van wegen of watergangen, overige terreininrichting zoals verkaveling, landmeetkundige verwerking, ontwerp van rioleringsnetwerken etc. etc. Maar ook als leertraject bieden wij deze opleiding aan bijv. Terreininrichting en grondwerk, Waterhuishouding en leidingen etc.

BricsCAS

BricsCAD is een volwaardige CAD applicatie (en compatible met AutoCAD bestanden).U leert alle modules kennen en gebruik maken van deze features zodat u direct aan de slag kunt. De opleiding is bij uitstek geschikt voor medewerkers die beperkt gebruik willen maken van een CAD applicatie. Bijvoorbeeld uitvoerders of zelf-verwerkende landmeters.

CCToolbox Opleidingen

> Datums en prijzen op aanvraag via info@geocenter.nl
> Op uw of onze locatie mogelijk.

De opleiding CCToolbox leert u alle modules van deze civiele software optimaal toe te passen in uw werkproces. Aan bod komt onder andere:

  • Het direct uittekenen van landmeetkundige metingen naar de tekening, inclusief profielmetingen - in elke gewenste standaard(bijv. de NLCS) -;
  • Het beheren van notities en foto inventarisaties in de tekening;
  • Een blokkenbibliotheek manager;
  • Het importeren van grote hoeveelheden data, volumeberekeningen en dwarsprofielen van terreinmodellen;
  • Het genereren van profielen;

En vele handige functies zoals het genereren van een achtergrondkaart, het maken van paalvergelijkingen, het maken van legenda's, hoeveelheden bepalen uit de tekening voor het bestek, etc. etc.

WDB Opleiding Compleet

> Datums en prijzen op aanvraag via info@geocenter.nl
> Op uw of onze locatie mogelijk.

Tijdens deze WDB opleiding gaat u aan de slag met alle modules en functies van deze software die een correcte volumebepaling garandeert bij baggerwerkzaamheden voor zowel opdrachtgever als aannemer. U maakt kennis met de eenvoudige invoer van profielen, overzichtelijke visualisaties, beheer van in- en uitpeilingen, het maken van bestektekeningen, koppeling met GIS systemen, etc. etc.